❤️ Aku Mengenali Mu ❤️

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, 1 January 2017

Pre Honeymoon ❤️ ❤️ ❤️


Ehemmm Ehemmmm, ohhhh husband ! 😉😉😉

Yeayhhhh, feelingss like janggal pulak ade suami kan.. Ehehee kengkonon laaaaa. Yg pelik nyaa apahal dia duk dengan aku? Ahahaha yg ni aku melawak jee weyy... 😜 But seriouslyy feeling diaa memang lain bilaa kau dah changed status husband wifey. Btw Alhamdulillah, always bersyukur. 

And hari yg ke sembilan bergelar husband wifey kami pegi pre honeymoon. Awat pre? Hahaaa sebab nye the real of honeymoon tetttttttt adalah... Sshhhhhh rahsiaa laa, mana boleh bagitahu. Werkkk 😝 ahaha okey2 for the 1st honeymoon ni kitaa chill2 jee dalam Malaysiaa. So kami plan pegi honeymoon ke Cameron, Perak & Pulau Pinang. Just cuci2 mata, ambik angin sejuk2 sikit. Ehehee 😊

On that day, yeayhhh we are on the honeymoon mood woii. Gilaaaa tak mau romantik, tak mau bermanjaaa. Dah laki kita, halal pulak tu. We spend all the time together. Seriously memang best giler pegi honeymoon. Tak dak orang berani kacau mood kami yang tengah honeymoon. We just go to Cameron for 3 Days and 2 Night. And masa selebihnya kami pegi jejalan at Penang & Perak. 

For 1st time jadi laki bini rasa kekok memang laa sebab nyeeee yaaa as u know laaa kau depan mata dia for a 24 hours and feeling like very happy because feel like very safe and comfort. But sometimes rasa macam segan2 gituuu. Aduii laaaa still can't believe that we are married and we are "halal". No one cares if we are go out together, no need to get a permission, we can do anything what we want to do yaaaaa whatever u want do and so on. Feel like very freedom and Alhamdulillah I'm grateful to have a husband who is very caring person. Hope husband not changed to another person. Hopefully.

Dear Mohd Norizuan my husband,

Thanks as long as to be my friend, my partner,my fiance, my husband and all. You always try to make me happy and me? Alwaysss gedikkk sukaa duk merajuk. Actually sajaa duk ghenyihh kat suamii sbb nak perhatian kan. Perempuan sukee dimanja2i laaa weyy. Tanyaa arr perempuan luar sanaaa. Semuaaa memang confirm jawab bende sama. Tapi tu arrr aku nii memang dianugerahkan kasar sikit orang nye sedangkan suami aku tu selalu berlembut dengan aku. Hahahaa aku ni ganasss orang nyee. Aku nii cube laa menjadi wanitaa melayu terakhir yang lemah lembut tu tapi gagal laaa. So this is my real personal, adapt je laaaa aku memang mcm ni. Tapi lawak suami alwaysss okey. Tak kisah perangai aku ganaih macam hapaaa 😌

And almost 1 week aku pegi jalan cuti2 cintaa. Al maklum laa pengantin baru laaa katekan acah2 sweet always laaa kan. Haaaa gittuwwwwwwww. Family husband accept aku dengan baik dalam family nye mmg sebelom aku kawen pun mmg semuaa okey boleh layan kepalaa jee semuaaa so aku jenis yg sempoi lagi boleh masuk jelaaa dgn sape2 pun. Hehehe menantu ke hantu laaa aku ni eikk? Uishh doaa kan laa supaya aku dapat jadi menantu mithali gittuww. kih3 😆 Insyaallah...

Punye nak story by part aku punye honeymoon ni memang makan mase so biar semua gambar2 kami yg berbicara keyh. hihi the sweet memory from us 😗😗😗


Morning view from Cameron Highland. Hello husband wifey 💕 A lotz of LOVE 😘




Please give me a lot of Love for everyday husband 💋





Just me & you 




Janji kita kawan sampai mati tawww 👏






Notes: Semogaaa hubungan yang baru dibina sebagai ikatan suami isteri yang sah ini berkekalan till jannah.. Insyaallah, pahit, manis, pedih, sakit semuaaa nanti kitaa akan lalui sesame tau sayang. Semogaaa kite tabah melalui ujian dan dugaan yg mendatang. I l always love you husband 💕





No comments:

Post a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...