❤️ Aku Mengenali Mu ❤️

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, 1 January 2017

Pre Honeymoon ❤️ ❤️ ❤️


Ehemmm Ehemmmm, ohhhh husband ! 😉😉😉

Yeayhhhh, feelingss like janggal pulak ade suami kan.. Ehehee kengkonon laaaaa. Yg pelik nyaa apahal dia duk dengan aku? Ahahaha yg ni aku melawak jee weyy... 😜 But seriouslyy feeling diaa memang lain bilaa kau dah changed status husband wifey. Btw Alhamdulillah, always bersyukur. 

And hari yg ke sembilan bergelar husband wifey kami pegi pre honeymoon. Awat pre? Hahaaa sebab nye the real of honeymoon tetttttttt adalah... Sshhhhhh rahsiaa laa, mana boleh bagitahu. Werkkk 😝 ahaha okey2 for the 1st honeymoon ni kitaa chill2 jee dalam Malaysiaa. So kami plan pegi honeymoon ke Cameron, Perak & Pulau Pinang. Just cuci2 mata, ambik angin sejuk2 sikit. Ehehee 😊

On that day, yeayhhh we are on the honeymoon mood woii. Gilaaaa tak mau romantik, tak mau bermanjaaa. Dah laki kita, halal pulak tu. We spend all the time together. Seriously memang best giler pegi honeymoon. Tak dak orang berani kacau mood kami yang tengah honeymoon. We just go to Cameron for 3 Days and 2 Night. And masa selebihnya kami pegi jejalan at Penang & Perak. 

For 1st time jadi laki bini rasa kekok memang laa sebab nyeeee yaaa as u know laaa kau depan mata dia for a 24 hours and feeling like very happy because feel like very safe and comfort. But sometimes rasa macam segan2 gituuu. Aduii laaaa still can't believe that we are married and we are "halal". No one cares if we are go out together, no need to get a permission, we can do anything what we want to do yaaaaa whatever u want do and so on. Feel like very freedom and Alhamdulillah I'm grateful to have a husband who is very caring person. Hope husband not changed to another person. Hopefully.

Dear Mohd Norizuan my husband,

Thanks as long as to be my friend, my partner,my fiance, my husband and all. You always try to make me happy and me? Alwaysss gedikkk sukaa duk merajuk. Actually sajaa duk ghenyihh kat suamii sbb nak perhatian kan. Perempuan sukee dimanja2i laaa weyy. Tanyaa arr perempuan luar sanaaa. Semuaaa memang confirm jawab bende sama. Tapi tu arrr aku nii memang dianugerahkan kasar sikit orang nye sedangkan suami aku tu selalu berlembut dengan aku. Hahahaa aku ni ganasss orang nyee. Aku nii cube laa menjadi wanitaa melayu terakhir yang lemah lembut tu tapi gagal laaa. So this is my real personal, adapt je laaaa aku memang mcm ni. Tapi lawak suami alwaysss okey. Tak kisah perangai aku ganaih macam hapaaa 😌

And almost 1 week aku pegi jalan cuti2 cintaa. Al maklum laa pengantin baru laaa katekan acah2 sweet always laaa kan. Haaaa gittuwwwwwwww. Family husband accept aku dengan baik dalam family nye mmg sebelom aku kawen pun mmg semuaa okey boleh layan kepalaa jee semuaaa so aku jenis yg sempoi lagi boleh masuk jelaaa dgn sape2 pun. Hehehe menantu ke hantu laaa aku ni eikk? Uishh doaa kan laa supaya aku dapat jadi menantu mithali gittuww. kih3 😆 Insyaallah...

Punye nak story by part aku punye honeymoon ni memang makan mase so biar semua gambar2 kami yg berbicara keyh. hihi the sweet memory from us 😗😗😗


Morning view from Cameron Highland. Hello husband wifey 💕 A lotz of LOVE 😘




Please give me a lot of Love for everyday husband 💋





Just me & you 




Janji kita kawan sampai mati tawww 👏






Notes: Semogaaa hubungan yang baru dibina sebagai ikatan suami isteri yang sah ini berkekalan till jannah.. Insyaallah, pahit, manis, pedih, sakit semuaaa nanti kitaa akan lalui sesame tau sayang. Semogaaa kite tabah melalui ujian dan dugaan yg mendatang. I l always love you husband 💕





Saturday, 17 December 2016

❤️ Solemnization Ewan & Elin ❤️



 ❤️ Husband Wifey  ❤️
17-12-2016/ Saturday/ 11.00am


Assalamualaikum, Alhamdulillah everything is going very well & smooth on that day. The great ever moment on 17th December 2016. I'm officially married and be a wife to Mohd Norizuan Bin Zainal at 11am  ❤️ ❤️ ❤️

The situation when Husband lafaz nikah for the 1st time ayat dia panjang, sedangkan di Terengganu untuk jawab lafaz nikah nye sangat simple and pendek jeeee... Even akad nikah nye terpaksa dilakukan 2 kali sebab nye lain yg dihafal lain yg kene baca mase tu kan. Terpinga2 laaa tuan punye badan yang nak lafaz "Aku terima nikahnya, dengan Mas Kahwin tersebut itu"... and Alhamdulillah, Alhamdulillah, Alhamdulillah sah lah aku menjadi isteri kepada husband ku Mohd Norizuan.

On that day, My Sis Hanis & My Bro in law Efandy also akad nikah after me & husband done. So far, majlis berjalan dengan lancar dan sempurna. Tak sangkaa ramai jugak yg datang even just majlis akad nikah. Hihi TQ TQ & TQ to all yg sudi datang untuk memeriahkan majlis akad nikah kami. And kepada yang xdijemput, kami akan jemput untuk majlis reception on March 2017, Insyaallah.. I will invite all yaaaa...

Just wanna share feelings on that day, oh My God !! Unbelievable yg aku isteri Mohd Norizuan. Seriously, memang tak terungkap and can't say how my feelinggg. Happy yg amat2, syukurrrr sebab nyeee our dream tercapai untuk menjadi suami isteri yang sah. And we know that, yanggg banyak halangan, dugaan, ujian & so on yang kami kene lalui untuk sampai ke tahap ni. And just one superb feeling Alhamdulillah, Syukur yamg amat. Thanks GOD..

A reaaly2 big thanks to My parents Encik Nasir & Puan Saniah yg banyak support kami till we engaged and sampai kami Married banyak beri sokongan moral and banyak nasihat positve. And also to siblingss, Family mertuaa semuaa, kengkawannn...Gaisssss, I love u so muchh!!! Hehehe

So I nakkk Belanjaa pic akad nikah sikittt laaa kat bawahh ni taww ❤️  ❤️  ❤️




 ❤️ With My Parents. Love you so much !!! ❤️





 ❤️ With my parents & parents mertua ❤️





 ❤️ Pengantin meletop kebabommmm ❤️
Ewan ❤️ Elin & Efandy ❤️ Hanis





 ❤️ Mak Su's Family, Thanks sponsoring superb delicious cake ❤️





 ❤️ Cake for Akad Nikah by Mak Su ❤️



 ❤️ Close up view of cake ❤️





 ❤️ Thankss gaisss for coming, Kengkawan from Aizek ❤️





 ❤️ My BFF Mira, Candict pic Love it ❤️



Actually banyak lagi pic2 nye tapi yg ni dulu yg mampu updatee naa.. Hihihi so stay tuned yaa for Wedding Ceremony on March 2017 !!! Doakan yg terbaikkk untuk kami yeee, Insyaallah... Kita hanya merancang yang menentukan segala2 nya adalah yg maha pencipta. Alhamdulillah, Syukur Selalu....  ❤️  ❤️  ❤️






#EWANELIN #HUSBANDWIFEY #KAMIDAHHALAL #171216 #ALHAMDULILLAH #SYUKURSELALU







Friday, 16 December 2016

Henna Night by Iqa ❤️


Henna Night nih actually takde tema pun and xde dalam perancangan pun tapi x taw laa cemanee boleh ade malam berinai pulak. Okey laaa aku temakan jugak pakai tema Gothic ! Ahaha rare gituuww. Kau ado? Nan hadoo kann... Heee And feeling blessed sbb nye Iqa mmg ambik job untuk buat henna art org kawen. So malam duk berinai tu takde rasa ape pun. Orang duk tanya nervous ke x? Takut ke x? Esok pagi nak akad nikah kan. Hahaha yg lawak nye jenis aku niii on that situation tu baru aku datang nervous. Cuma yg kelam kabut sikit nye persiapan laaa kan. Alhamdulillah untuk persiapan akad nikah ni xde kalut sangat. Semua banyak membantu. Cuma penat sikit laaa sbb nye sebelum majlis banyak kene runner sana sini kan. Biase laa tu.Rehat pun xcukup. Takpe yg penting semua nye berjalan dengan lancar dan sempurna je...

So Malam berinai tu xde merewang2 laa kan sebab nye untuk majlis akad nikah just pakai catering sonang, rumah pun x bersepah kan. Heeee yang ade nye family aku & photographer jek. Yang meriah nye sbb family aku ramai. Tu yg best nyee bile siblingss uolls ramai taw.. Oke taknak citer panjang2, biar gambar berbicara... Heheee ❤️ ❤️ ❤️




❤️ Masa pembikinan henna art di tangan me ❤️





 ❤️ Masa ni muka diknon kan kembangg setaman, entah laa tudung x menjadi ke cemanee x pasti pulakk nyee, aku senyum kambing jelaa. Mata pengantin eyebag berkilo2 nohh  ❤️




video

❤️ Layankan jela masa ni tengah Live kat FB so kat sini x full sngt, so kalau nak tonton full just click this link 👇


Lama jugak lahai nak siap duk buat henna art tu kan, sampai nak patah pinggang ni diknonnn oiii. Lepaihh tuu penat tangan semuaa. Hahahaaa ingat beronok2 aku duk tahan pinggang aku yg sakit ni berejam2 lepas ukir art kenaa pulakk celup jari duk bagi pakai inai biarr merohh. Nak cantek kan kenaa laa berkorban pinggang yg sakit ni haa.. rilex2 luuuu, duk live kat FB. Hik3 tung tang tung tanggg siapppp laaaaa sesi berhinai nyeee... 😙


Then da settle semuaaa, sesi photography pulak nyee. Haaa bila takde photographer elok2 pandai kemain jeea aku posinggg bagai nak rak tapi bila ada photographer aku nih kaku macam patung pulak berposing. Aduhaiii rosak pic diknon ni tawww.. Hehee 😂



 ❤️ Pic yg paling fav hakk nii laa satu2 nye, yg lain hancuss nok!! ❤️





 ❤️ Huiiii Diknon cubeee posingg macam rertisss ni taww ❤️





 ❤️ Di sebalik tabir laa ni kengkonon, Retisss kan lahaii ❤️







 ❤️ Haaa sudah2, dah lewat malam bagi Pengantin sleeping beauty pulak, sambung esok posingg pulakk laaa ❤️





video

 ❤️ Nyempatt Live di FB lagi, ishhh bebudakk nii. Pengantinn layankann jee. Untuk full video live just click here 👇 
https://www.facebook.com/amaliena.syamimie/videos/vb.100000938343631/1320930254614907/?type=3&theater ❤️






❤️ And for the last last pic with Iqa yg buat henna art meletopp kebabommmm gittuwwww. So gaisss, sesape nak bookingg boleh usha2 kat FB Iqa at this link 👇
https://www.facebook.com/cynta.ieqa?fref=ts ❤️




P/S: Semogaaa segala urusan dipermudahkan dan berjalan dengan lancarnye. Aamiinn... Oiiii Cik Abgg Mohd Norizuann, tengah nervouss duk hafal lafaz terima nikah kee. Hahahaha chillexx laaa. See you bakal pengantin & bakal zauj 😜😜😜







❤️ ❤️ ❤️ Sekian sahajaa update untuk malam berinai kebabommmm... See yaaa ! ❤️ ❤️ ❤️










Wednesday, 7 December 2016

When your partner was Kaki Travel


Hello! Hello! I’m back gaissssss….. Topic for today is about Kaki Travel… Yayayayaa When you got someone who is interesting to travel and at the same time you have the same hobbies like him, your world be like: D worthless… Hahaha serious talk, actually aku ni kaki travel tapi aku xdapat pun geng yg sama spesis dengan aku yg suke travel sana sini. Tu pun as long as aku jadi student, xde kot aku travel kemane2 dengan kawan2, just takat pegi jalan2 pusing JB, food hunter, lepakingg tu normal activity laa yg aku biase buat dengan kengkawan.

Since I got Fiance yg kaki travel ni, x silap aku dah banyak kali jugak laa aku terjebak and join sama dengan travel dia. Tu pun terbatas sikit laa nak pegi travel memane because of  WE “belom halal” and we need to care laaa batas2 dalam tempoh bertunang kan, orang2 tua cakap x manis di pandang orang when kau takde ikatan yang sah then kau pegi sana sini macm kau dah halal je. Hihihii sebab tu laa aku said kat Fiance hold dulu beberape plan untuk travel ke sana sini sebab nye pasal demikian lah. Well, dia boleh accept and bertabah sampai laa kami betul2 dah jadi pasangan halal and kau boleh pusing 1 world bersama2 without people surrounding nak bising2 cakap belakang and so on. Yelaa u know that, lumrah hidup laa kalau orang suke mengata mengumpat tu kan. Hehehehe
J

Bende lain kau tak sama pendapat takpeee, tapi bab jalan sana sini confirm kau satu kepalaa yg niii baru syiokkk. Hihihi and baru aku tahu peraturan and perancangan tuhan tu memang dah tersusun cantik. Masyaallah. I’m seriously blessed sngt dengan segala ape yg diatur oleh Nya. Thanks god bring him to me. And aku akan menjaga ikatan ini sebaik mungkin. Insyaallah J

Makin lama aku mengenali kau makin banyak bende yg aku interesting kat kau. Hihihi tu laaa dulu jual mahal, xnak dengar cakap Big Madam. And now, u see sendiri kan? Hihihi I can accept you and I learned how to be better than before. Aku belajar untuk repair diri aku untuk menjadi lebih baik dari sebelum ni yaaa we are not perfect human but when u meet someone ia akan melengkapkan yg mane kurang dan terlebih itu. Manisnye sebuah perhubungan itu bila kau ikhlas untuk menerima baik buruk nya J




Notes: Moral of this entry is u need to move on and try to accept the other people untuk mencari kebahagiaan. At least you try to find the other one and jangan pernah kembali kepada masa silam even masa silam kau terlampau bahagia or terlampau sakit & pahit untuk kau telan, one thing is never give up in our live. Remember that God is the best planner for us. Trust me. Orang cakap even hidup kite dengan org pertama gagal, insyaallah when you got the next persom in your life, your life will be more better than before and kau pun akan dapat person yg lebih bagus jauh dari yg sebelum ni. Insyaallah. All is what I said is based on my experience life. Pengalaman mengajar kite erti sesebuah kehidupan. So berpijak lah pada bumi yang nyata. Buka hati untuk menerima sesorang yang lebih sayang kepada kita and lebih mengahargai kita. Semoga berkekalan hendaknye. Hihihi We Wish it together J










Our Dream Come True !


In our life no one who’s doesn’t have a better life right?? We always want the best for our life. So as a human we always try to do something that can be better than before, we tried many ways until we achieved something target. I just want to have the better life. So I hope when I’m married I want to be the best for him, I want to be a wife “solehah”, I want to be a wife who is always care at my husband, always faith and listen what he ask and always want to love him until death. You know what, I’m too stubborn till I’m children and now I’m teenager. I’m afraid if I can’t be a good wife to him. But I’m always pray and doa tawakal to ask god please soften my heart for being obedient when I’m be a wife for my husband. I’m very hope that my husband can teach me slowly and guide me towards Jannah together. After that, we have a one happy family. Masyaallah, i do know how amazing feeling at that time. It is one of my dreams when I have my own family. Actually it is just not my only dreaming but all the people want this dreaming and achieved it successfully.





Dear Mohd Norizuan Zainal, my future husband… Please stay with me till we go towards Jannah together yaaa… Hope we can be the best husband and wife. Insyaallah J J J







Hey ! Bujang Girl was here


Assalamualaikum diarihatikuhatimu. Sudah lame kan aku tidak bersua muka dengan blog tercinta aku ni. Mesti semua rinduuu and tertunggu2 entry aku. Hahaha yaa yaaa I know laaa… Actually I’m busy dengan urusan dunia yang tak pernah settle. Since you settle one matter then next the other matter is coming.. It is just like life cycle in our life. So we need to face it right? Hehehe and I’m still blessed dengan ape yg ditetapkan oleh Allah S.W.T. And don’t forget to say Alhamdulillah J

Well, pejam celik pejam celikkkkkk sedar tak sedar masa bujang aku dah terhad sngt. Aku sampai boleh terlupaa yg tak lame lagi aku akan ending hidup bujang aku nihh *tampar2 lembut pipi ku* Hahaha bangun lah dari tidur, bukak mata and counting, yeayhsss just 10 days to go princess!!! Tak lama sangat dah Princess akan bertemu dengan Prince dan akan memulakan kehidupan bersama2 dengan gelaran suami isteri. How I can imagine on My Big Day. Tak nak imagine dah because I just wanna a real situation. Insyaallah pray for #EonElynEndlessLoveStory# Save the date below ya ! J



Based on our planning, Ni tarikh2 keramat untuk Prince & Princess J
  • Majlis Akad Nikah : 17 December 2016
  • Majlis Bersanding : 25 Mac 2017
  • Majlis Bertandang : 08 April 2017
  • Majlis Reception at Kluang : dalam perancangan



Actually how much aku punye receptionesses please jangan pertikaikan. Semua tu diluar jangkaan kami. But I just wanna a simple and just nice ceremony untuk kami berdua. Tapi Alhamdulillah diberi rezeki yang lebih. We just planned but Tuhan  menentukannya segalanye.  Aku just mohon doa dari kalian semuaaa semoga majlis2 tersebut dipermudahkan dan berjalan dengan lancar sebagaimana yg dirancang. Insyaallah aku akan jemput untuk majlis2 tersebut yaaa. Jangan risau. J





Notes:  Ade orang tu dah tak sabar menunggu hari kebahagiaan nye.  Hehehe Stay tune ! I will update later ya :D Don’t miss to read my entry. Thanksss for all support J






Sunday, 4 September 2016

Penemanku Dikala Duka & Tawa ❤️


Hari ni aku nak story sikit pasal aku yg the lattest. For your information gaissssss, every week jugak laa aku ada appointment dengan Doktor gigi kat TAC Dental Clinic, Kluang nuhhh. Setiap minggu wehh malam Khamis je aku gerak ke sana. Lepas tu appointment aku biasa nye hari Jumaat dalam sekitar pukul 10.00 am to 12.00 pm gituhh.. Haaa taw dakk pasaii apaaa?? Pasaii aku duk gataii pulakk nakkk bergigi besi nak perbetuiii gigi akuu yg ala2 mancung sikitt. hahaaa tapi Bak kata Encik Fiance, dia terimaa je kekurangan aku and kelebihan aku. Alhamdulillah laaa. Tapi aku ni duk gatai, duk keras kepalaa nak pi jugak buat gigi besiii. Haa dah tuuu pi laaaaa sampai laniii duk appointment ngan doktor sampai laa braces aku sudah di pasanggg.... hehehehe :D


Alhamdulillah..... dah 2nd day hari ni aku begigi besi dalam bahasa omputeh nye braces. Hehehe for 1st day aku nak ceritaaa lepas jeee settle operate gigi aku nihhh, aku lagakkk strong laaaa x sakitt sikit pun bhaiii sbb nye ade bius. FYI after dah passang braces semuaaa at the lasttttt sekali gigi aku lagi 2 batang kene cabut. Before 2 weeks hari tuh dah cabut 2 batang gigi. so total gigi aku kene cabut 4 batang. Depends on the case sebenarnye. Macam case aku nih kene cabut 4 batang gigi (2 gigi atas 2 gigi bawah) sebab gigi aku terlampau rapat and xde space nak buat gap. So kene laaa cabut gigi, lagi2 gigi aku memang masih kukuh baqq hangg. Alhamdulillah semuaa berjalan lancar. Takut tuu takut laaa sbb nyeee seingat aku last aku cabut gigi masa aku umur berape laaa eikk. Lepaih tu tahu2 dah besar cenggini umur 24 tahun sekali kene cabut 4 batang terus. hahaha rongakk babeee gigi aku. Kah kah redha kan aje. Dah kehendak aku kan...


Lepas je complete pasang braces atas bawah, rilex jee aku siap boleh jalan2 sana sini tengok wayang shopping sana sini. Tapi bab makan tuhh akuu dah awkward sikit laaa sbb seriousss memang tak leh mengunyah langsunggg. haha sebab nye gigi belakang aku dah di guide dgn besi atas bawah. So bile aku nak ngunyah gigi besi aku tu bergesel, kau tahu apa rasaaaa?? Hahaha ngiluuuu siaaaaaaa :D Aku ambik keputusan untuk makan bubur jelaaa just like mcm baby yg takde gigi. hehehe and memang akan jadi rutin makanan untuk aku dalam beberapa minggu or kemungkinan makan bulan untuk face bubur and makanan yg lembut2 lembik2 macam tu... Tak leh nak merungutt naaaaaaaaaa. Sendiri yg nak kan.. Yang funny nyeee lepaihh jaaa habis ubat biussss tu diaa mai rasa ngerik2 jaa kat gigi ni haa, berdenyut2 mungkin effect dr besi yg dicengkam. Nampak biase je kan sbnrnyeee wayar tu dah di attract pelan2 naaaa tu rasaa jaaaaa dia punyaaa denyut2.. Part paling besttt masa nak tidow. Hahahaaa yg ni aku makan ubat tahan sakit 2 biji anddd settle laaa.. Tidow laa aku dgn aman. Alhamdulillah :)

Kau akan rasa sngt awkward bilaa kau nak makan, bila kau nak senyum, bila kau nak tutup mulut, bila kau nak tidow 1 hal, nnti mulut akan terbukak sikit tapi tu normal, lepaih tuuu jangan laaa hampaa duk layan ceritaa org duk buat funny pasaii apaa satgy bilaa hampaa nak berdekah tuuu, hampa rasaa laaaa macam hapaaa bilaa mulut hampaa duk bukak luas2, hahahaa boleh lukaa hampaa tau dakk. So kene laaaa gelak kecil2, gelak sopan2 jaa as longg hampaa duk pakai bracesss tuh. Kalau dakkk, hampaa tanggung laa sendiri risikooo yg bakal akan datang. So far aku okey jekk. Cuma paling keatara bab makan. Tahu kenapa?? Sebab nye aku ni seorang yang kuat makan and bila kau nak makan itu ini kau kene tahan and rasa macam kene sekat bab makan segala2 nya. Weh aku bab makan tak boleh betul :'(  tengok orang duk kedarah itu ini, nafsu makan aku mmg increased tahap dewa 44. Saiaaaa taaaaa kuadddddd :'(

Overall bab lain semua maintain jeeee. And always kene berus gigi macam doktor ajar tu. And bila aku lupaaa aku request je Encik Fiance buatkan tutorial sbb nye doktor dah ajar sama kat diaa. Hahaha Encik Fianceee ni orang kuat aku, pembakar semangat aku, bukan pembakar lemak yeeeee.. Sebab diaa ni sebenarnnyeee guide aku supaya menternak lemak aku dgn lebih jaya nye lagi. hapenyee tidak, asyik ngajak aku makan jee. Aku pun apa lagi, suke laa duk request nak makan itu inii. Tapi skrg memang x boleh nak request laa. Bertabahlahh laaa yekk. nantiii aku nak balas balikkk nak makan semuaaaa yg aku nak double triple. Hahaha dakk aihhh aku melawakk jaa laaa naaaa :D 


Doctor said tempoh aku pakai braces ni dalam 2 tahun setengah tu pun if aku follow appointment and check up ikot time diaa laa. Buat nyee aku skip appointment so makin bertambah laaaaa tempoh aku untuk terus pakai braces ni. Semogaa aku behave and follow all the rules and appointment doctorrr, hopefully laaaa. Hahaaa takpaa Encik Fiancee ada merangkak Personal Assistant (PA) aku, mmg diaaa laa yg always ingatkan aku itu ini. Almaklum laaa aku nii kepalaa otak x berapaa nak betui kengkadangg kan sebab nye orang mudaa memang macam nihh. Hahaha kene lahh orang tua yg mengingatkan untuk org muda2 macam aku ni. Ye dakk?? Hahahahaa :P haaaaaa lupaa pulakk nak habaqq weyy, hampaa ada dak sama case dengan akuu yg kene duk pakai skru kat gusi atasss nuh..? Ada dakk?? Case aku ni after 1 year or 1 year and half, aku kene skru kat ataihh gusi ni kann pasaii depa nak menaikkan gigi aku sket lepaih tuu pasaii apaa lagi aku daaa x ingat and blaa blaaa blaaaaa. Cerita diaaa aku takut & seram jugakkk dengarr depaa mau pasang skru kat aku. Tapi aku ingat satu jaa ayat nihhh "BEAUTIFUL IS PAIN"... Ish3.... Allahuuu... panjang pulakk aku berleteqqqq.. hahaaa


Okey aku rassa takat ni je dulu kot pasai new story and hot story aku nihh. Hahaha hot kee?? Ehemmmm, sajaaa je kasi line panas.. Hehehe :D Weh daaa daa duluu naaa. Nanti aku update lain taw. So please pray for meee. Sebab nyaa ramai kawan2 aku bila pakai bracess jee dorang kuruihh tinggai tulangg so aku xnak macam tu. Hopefully aku maintain jaaa and paling penting aku sihat walaafiat hendak nye. And aku always akan doakan untuk kesejahteraan hampaa jugak ! Hehehe Salam Sayang untuk semuaaa. Muahxxxx cikeddd :-* Daa !!






P/s : Dialah peneman aku dikala aku duka & tawa, my dearest Encik Fiance. Tq so much layannn karenah akuu semuaa. Lepaihh parents & siblingsss aku yg sanggup layan karenah aku, then kau pulakk.. Hehehe appreciate much.. :)) Thanksss God to bring them for me ❤️ ❤️ ❤️
















LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...