❤️ Aku Mengenali Mu ❤️

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, 16 December 2016

Henna Night by Iqa ❤️


Henna Night nih actually takde tema pun and xde dalam perancangan pun tapi x taw laa cemanee boleh ade malam berinai pulak. Okey laaa aku temakan jugak pakai tema Gothic ! Ahaha rare gituuww. Kau ado? Nan hadoo kann... Heee And feeling blessed sbb nye Iqa mmg ambik job untuk buat henna art org kawen. So malam duk berinai tu takde rasa ape pun. Orang duk tanya nervous ke x? Takut ke x? Esok pagi nak akad nikah kan. Hahaha yg lawak nye jenis aku niii on that situation tu baru aku datang nervous. Cuma yg kelam kabut sikit nye persiapan laaa kan. Alhamdulillah untuk persiapan akad nikah ni xde kalut sangat. Semua banyak membantu. Cuma penat sikit laaa sbb nye sebelum majlis banyak kene runner sana sini kan. Biase laa tu.Rehat pun xcukup. Takpe yg penting semua nye berjalan dengan lancar dan sempurna je...

So Malam berinai tu xde merewang2 laa kan sebab nye untuk majlis akad nikah just pakai catering sonang, rumah pun x bersepah kan. Heeee yang ade nye family aku & photographer jek. Yang meriah nye sbb family aku ramai. Tu yg best nyee bile siblingss uolls ramai taw.. Oke taknak citer panjang2, biar gambar berbicara... Heheee ❤️ ❤️ ❤️




❤️ Masa pembikinan henna art di tangan me ❤️





 ❤️ Masa ni muka diknon kan kembangg setaman, entah laa tudung x menjadi ke cemanee x pasti pulakk nyee, aku senyum kambing jelaa. Mata pengantin eyebag berkilo2 nohh  ❤️




video

❤️ Layankan jela masa ni tengah Live kat FB so kat sini x full sngt, so kalau nak tonton full just click this link 👇


Lama jugak lahai nak siap duk buat henna art tu kan, sampai nak patah pinggang ni diknonnn oiii. Lepaihh tuu penat tangan semuaa. Hahahaaa ingat beronok2 aku duk tahan pinggang aku yg sakit ni berejam2 lepas ukir art kenaa pulakk celup jari duk bagi pakai inai biarr merohh. Nak cantek kan kenaa laa berkorban pinggang yg sakit ni haa.. rilex2 luuuu, duk live kat FB. Hik3 tung tang tung tanggg siapppp laaaaa sesi berhinai nyeee... 😙


Then da settle semuaaa, sesi photography pulak nyee. Haaa bila takde photographer elok2 pandai kemain jeea aku posinggg bagai nak rak tapi bila ada photographer aku nih kaku macam patung pulak berposing. Aduhaiii rosak pic diknon ni tawww.. Hehee 😂



 ❤️ Pic yg paling fav hakk nii laa satu2 nye, yg lain hancuss nok!! ❤️





 ❤️ Huiiii Diknon cubeee posingg macam rertisss ni taww ❤️





 ❤️ Di sebalik tabir laa ni kengkonon, Retisss kan lahaii ❤️







 ❤️ Haaa sudah2, dah lewat malam bagi Pengantin sleeping beauty pulak, sambung esok posingg pulakk laaa ❤️





video

 ❤️ Nyempatt Live di FB lagi, ishhh bebudakk nii. Pengantinn layankann jee. Untuk full video live just click here 👇 
https://www.facebook.com/amaliena.syamimie/videos/vb.100000938343631/1320930254614907/?type=3&theater ❤️






❤️ And for the last last pic with Iqa yg buat henna art meletopp kebabommmm gittuwwww. So gaisss, sesape nak bookingg boleh usha2 kat FB Iqa at this link 👇
https://www.facebook.com/cynta.ieqa?fref=ts ❤️




P/S: Semogaaa segala urusan dipermudahkan dan berjalan dengan lancarnye. Aamiinn... Oiiii Cik Abgg Mohd Norizuann, tengah nervouss duk hafal lafaz terima nikah kee. Hahahaha chillexx laaa. See you bakal pengantin & bakal zauj 😜😜😜







❤️ ❤️ ❤️ Sekian sahajaa update untuk malam berinai kebabommmm... See yaaa ! ❤️ ❤️ ❤️










2 comments:

  1. Berhenna art ... pilih corak yang simple ..tak berserabut tangan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iyap... agreed ! Kalo pilih design yg terlampau full nnti jadi serabut pulak... heheee... ni nak pilih design henna untuk sanding pulak... 😂 Btw thanks ya !

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...